Clean Inside

Truus Neeskens, Den Haag

Truus

Voor anderhalf jaar geleden heb ik Clean Inside en het programma van Toxi Clean gebruikt. Ik had last van mijn spijsvertering. Ik besloot een kuur te gaan doen vanwege mijn slechte algemene welbevinden en moeheid. Ik was vaak ziek en in de loop van de tijd was het duidelijk dat ik een preparaat nodig had dat mijn immuunsysteem zou versterken en dat ik extra vitamine nodig had. Daarom ben ik door over het web te surfen bij NatrualSwiss terechtgekomen. Zoals op hun website beschreven ben ik met een darmreiniging begonnen. Waarmee ik na twee maanden de kuur met vitamine succesvol vervolgd heb. Gelijk in het voorjaar begon ik de kuur toen de moeheid en een burn-out begonnen op te spelen. Het gevolg van de kuur bewijst voor mij dat ik tijdens en ook niet na de kuur nog ziek geworden ben of oververmoeid was. Ik heb me sinds jaren niet zo actief en energiek gevoeld. Na lang zoeken vind ik Ditox Vital de beste immuunversterkers. Daarom gebruik ik deze preparaten sindsdien (voornamelijk in de herfst- en wintermaanden).

25 augustus 2012


Klara van Velsen, Didam

Klara

Ik wil u hartelijk bedanken voor dit fantastische programma! Ik heb deze perfecte formule op internet gevonden die verschoont en ontgift en diarree bestrijd. Net als vele andere mensen behoor ik tot het soort dat zich niet genoeg bezig houdt met beweging of een gezonde levenswijze. Ik had veel last van een opgeblazen gevoel en bracht ik steeds meer tijd door op het kleinste kamertje. Op een gegeven moment werd mijn voorjaarsmoeheid een jaarlijks durend ergernis. Ondanks dat ik veel uitrustte had ik nergens geen kracht voor. Ik heb diverse ontgiftingskuren ondergaan maar zonder enig merkbaar resultaat. De enige wat dunner werd was mijn portmonee. Op een mooie dag vroeg een kennis waarom ik niet het Clean Inside en Toxi Clean programma ging gebruiken. Het wat? Vroeg ik hem en hij vertelde in detail over zijn ervaringen. Ik heb het dezelfde dag nog besteld en binnen enkele dagen ontvangen. Na twee dagen wist ik dat ik het juiste programma gevonden had en viel ik binnen enkele weken 2 kilo af. Mijn algemeen welbevinden ging met sprongen vooruit en heb ik veel meer energie. Ik weet nu hoe belangrijk het is om regelmatig een darmreinigingsprogramma te volgen. Ik heb zoveel energie terug en is er van diaree geen spraken meer.

8 juni 2012

»Clean Inside (darmreinigende) voedingsvezels

1. Productbeschrijving

Clean Inside is een mix van vezels welke het organisme nodig heeft. Tegenwoordig eten veel mensen te weinig vezels. Met als resultaat dat er onverteerde resten in het spijsverteringskanaal achterblijven. Dit voorkomt de opname van voedingsstoffen en verstoort de balans van de darmflora. Met als gevolg dat er verstorende ziekte en bacteriën achterblijven en zullen andere parasieten zich vermeerderen wat de functie van verschillende organen kan verstoren. Clean inside vezels verwijderen deze afvalproducten en hersteld de balans van de darmflora in het spijsverteringskanaal. Daarnaast leidt deze gebalanceerde hoeveelheid vezelconsumptie tot positieve fysiologische effecten. Clean Inside voedingsvezels voorzien een volwassen persoon van 12 gram dan de dagelijks aanbevolen hoeveelheid. Het herstelt de normale stoelgang en elimineert spijsverteringsstoornissen, samen met het daarmee gepaard gaande ongemak.

2. Clean Inside vezel mengselcomponenten

450g. Aanbevolen dagelijkse hoeveelheid: 12,0g.

Mengsel- componenten De belangrijkste eigenschappen en therapeutische effecten

(Psyllium, fenegriek zaden) De actieve ingrediënten in fenegriekzaadjes stimuleren de functie van de lever. Het gebruik van psyllium biedt een effectieve steun voor diarree, brandend maagzuur en hoesten, en bovendien ook zij door hun bloed zuiverende werking van de verbetering van de algemene conditie.

Gedroogde en gemalen appel vezels die rijk zijn aan flavonoïden, polyfenolen, enzymen, mineralen en vitaminen. Heeft een rustgevend effect op de maag en gal-activiteiten en in het darmkanaal (peristaltiek, darmzuivering, ontgifting) en op het evenwicht van de darmflora.

Fiber Aid
Voedingsvezels

(Linum usitatissimum), de hoofdbestanddelen van lijnzaad verlichten de symptomen van catarre van de maag en de darmen van diabetes. De zaden (lijnzaad) vormen na te zijn overgoten met lauw water, een slijmlaag die tegen darm-en maag catarre werkt. De resterende lijnolie na uitpersing heeft een remmende werking op ontstekingen.

Banaan aroma

Inuline zijn koolhydraten die in vele planten gevonden worden.. Het is onverteerbare vezels, die in water oplosbaar is. Het heeft prebiotische eigenschappen en daarom een gunstig effect op de microbiële flora van de darm.

(Citrus sinensis) De sinasappel bevat flavonoïden, vitamines en antioxidanten. Dankzij de talrijke actieve bestanddelen met helende effect werkt ontsteking remmend.

Sinasappel vezels hebben een gunstig effect op de spijsvertering en reinigt het darmkanaal effectief en herstellen het evenwicht van de darmflora.

(Foeniculum vulgare) Venkel is een specerij en een geneeskrachtige plant tegelijk. In de geneeskunde wordt het gebruikt tegen hoest, krampen en een opgeblazen gevoel en stimuleert de eetlust. Het kan ook helpen bij de behandeling van sommige gynaecologische problemen.

(Aloe Vera) In Aloë Vera bevinden zich biogene stoffen die de weerstand van het organisme en het herstellende vermogen verbeteren. Bij een maag- of twaalfvingerigedarmzweer (ulcus ventriculi et duodeni) en een ontsteking van de dikke darm (colitis) bevatten deze stoffen een belangrijke rol bij het verlichten van de symptomen. Bevordert de eetlust en verbetert de algemene gezondheid.

Regelmatige consumptie van Kombucha heeft talrijke positieve effecten op onze gezondheid, onder andere, houdt het organisme vitaal, biedt het een basische pH in ons lichaam, ontgift de lever, stimuleert de stofwisseling en de spijsvertering, helpt de regeneratie van het bindweefsel, vermindert hoofdpijn, verkort de tijd van de spijsvertering, verlicht constipatie en geeft meer energie. Volgens de American Cancer Society, is de Kombucha zeer effectief bij de profylaxe en behandeling van talrijke afwijkingen, zoals kaalheid, slapeloosheid, spijsverteringsproblemen, artritis, chronisch vermoeidheidssyndroom, multiple sclerose.

(Curcuma longa) Deze plant heeft een geschiedenis van duizenden jaren in de traditionele Indiase geneeskunde. Het stimuleert spijsvertering en wordt gebruikt in verschillende ziekten geassocieerd met koorts, infecties, gewrichtsproblemen en ziekten van de lever als tegengif. De werking van het kruid was ook in de Chinese geneeskunde bekend. De Chinese gebruikte ze om de bloedcirculatie te stimuleren, het voorkomt ook de vorming van bloedstolsels om het risico van trombose te verminderen. Bovendien werd ook gebruikt om het bloeden te stoppen en bij menstruele krampen.

The Shining Reishi (Ganoderma lucidum) is in China al 2000 jaar bekend als een remedie tegen van alles en was altijd zeer gewaardeerd en gerespecteerd. Het is voor algemeen gebruik, vaak als stimulans bij een slechte gezondheid en oppeppen van het immuunsysteem. Daarnaast is het een aanvullende behandeling voor maag, darmen, lever en de alvleesklier.

(Citrus paradisi) Grapfruitpittenzaden hebben een gunstige effect op het levende organisme en is bewezen door tal van laboratoriumtests. Ze bieden een grote hulp bij de behandeling van vele gastro-intestinale ziekten en door de unieke samenstelling van het grapefruit extract heeft het een sterke aangroeiwerende effect. Dit effect is onderzocht in bacteriën, schimmels, virussen en parasieten zelfs door verschillende onderzoekers.

(Glycyrrhiza glabra) wordt aanbevolen tegen blaas-en nierziekten, evenals een maagzweer, stimuleert de spijsvertering, urineafdrijend, bloedzuiverend en heeft een ontsteking remmende werking. Is effectief tegen maagzweren, ontsteking van verschillende gewrichten, herpes virus, hepatitis en cirrose en zelfs verlicht het de symptomen van verschillende ademhalingsziekten.

(Carica papaya) Het gebruik van papaja geeft een verlichtend gevoel bij een volle maag omdat de sappen van de bladeren en de vrucht zelf enzymen bevatten die de spijsvertering ondersteunen. Effectief tegen maagzweren.

(Pimpinella anisum) Anijs helpt bij de spijsvertering, is slijmoplossend, vermindert winderigheid en een opgeblazen gevoel.

De alg Spirulina bevat veel belangrijke voedingsstoffen voor het menselijk lichaam. Tevens bevat het beta-caroteen, vitamine B, E, jodium en foliumzuur. In grote hoeveelheden bevat het kalium, calcium, magnesium, selenium, zink en ijzer. Bovendien zit er ook omega-3 vetzuren in die helpen atherosclerose en hartziekten of andere aandoeningen van het vaatstelsel te voorkomen. Spirulina stimuleert ook de lever, het verbetert van de toevoer van zuurstof naar de cellen en ook de antioxidanten stimuleren het immuunsysteem.

Apple pectine is een water-oplosbare voedingsvezels. Geroerd in water wordt het een geleiachtige massa. Appel pectine heeft een gunstig effect op de spijsvertering en reinigt het darmkanaal effectief helpt ook het evenwicht van de darmflora te handhaven. Het verlaagt het cholesterolgehalte. Volgens onderzoeksgegevens heeft appelpectine een gunstig effect tegen maagzweren of colitis. Ook breekt het giftige stoffen en zware metalen af en is de appel pectine een zeer effectieve ondersteuning.

(Stevia rebaudiana) is een natuurlijke zoetstof. Heeft een gunstige effect op glucose en levermetabolisme en werkt ontstekingsremmend en heeft digestieve eigenschappen. Zijn vitamine A en C-gehalte is net zo belangrijk als de mineralen waaronder zink, ijzer en magnesium gehalte. Het kan gebruikt worden door diabetici.

3. Ingredienten

Hoofd ingrediënten: aminozuur (phenylalanine, serine, glycine, arginine, alanine), antioxidant (quercetin glycosid, phloretin glycosid, chlorogensav, epicatechin), mineralen (calcium, phosphorus, potassium, boron, zink, manganese, fluorine, iodine, selenium, sodium, chlorine, koper, chromium, glucose, vanadium, iron), bioflavanoids (glycoside, hepta-mothoxiflavonid, naringin, apigenin, pininen, limonene), proteine, essensiele olie (trans, alpha- Fenchel), inulin, omega 3 acid, pectine, prebiotica (fruktoglikoszacharidok), probiotica (lactobacillus, bifidobacteria), vitamine (A, B1, B2, B3, B9, B12, C, E), andere actieve ingredienten (anthracene, amylase, cellulase, protease).

Clean Inside vezel heeft een aangename smaak door de fructose en een natuurlijke bananensmaak.

4. Hoe het werkt

De basiswerking van de Clean inside vezels wordt gegeven door het belangrijkste component, psyllium (vezels) dat een extreem hoog zwelvermogen heeft. De substantie zal middels het ingenomen vocht gaan binden en meer dan zijn eigen gewicht aannemen waardoor de hoeveelheid verbruikte vezels in het maag-darmkanaal zal verhogen. Deze functie stimuleert een zachte reinigen maar laat ook het maag-darmkanaal bewegen.

De gelvormige eigenschap biedt gladheid aan het pectine vezelmengsel en bevordert op deze wijze de afvoer van afvalstoffen op een veilige en pijnloze manier. De onverteerbare stoffen aan de wanden van de darm worden verwijderd en gemakkelijk afgevoerd uit het lichaam. Alle belangrijke voedingsstoffen worden nu weer opgenomen in het spijsverteringskanaal.

5. Hoe te gebruiken

  • Neem de Clean Inside vezelmix in de morgen op een lege maag, 15-20 minuten nadat u een Parasic anti- parasiet capsule heeft ingenomen!
  • Na inname van de vezelmix, 1 glas niet-koolzuurhoudende vloeistof.
  • 1-5 Dagen: Los een halve eetlepel vezelmix in 1 kopje (2.5 dl) water of vruchtensap en drink het snel op! Als het drankje te lang blijft staan wordt het te dik en lastig te consumeren en zal er een nieuwe dosis moeten worden gemaakt.
  • Vanaf dag 6: Verhoog uw dagelijkse inname van de vezel dosis tot een hele eetlepel!

6. Let op!

  • Om het effect te verhogen is het aangeraden dat u dagelijks op zijn minst 2 liter (6/8 glazen) schoon water drinkt. Het vezelmengsel absorbeert veel vocht en is het essentieel dat u deze hoeveelheid water verbruikt!
  • Als de aanbevolen hoeveelheid van het waterverbruik wordt genegeerd tijdens de sessie kan constipatie en darmklachten optreden wat niet bevorderlijk is voor de darmreiniging.
  • Tijdens de sessie kan de hoeveelheid schoon water niet worden vervangen door andere vloeistoffen! Consumptie van vruchtensap of thee is toegestaan maar neem ze niet in de plaats van de aanbevolen hoeveelheid water!
  • Het is heel belangrijk dat zwangere vrouwen en borstvoedende moeders geen darmreiniging ondergaan omdat tijdens een ontgifting ook veel gifstoffen bij de foetus belanden of in de moedermelk en vervolgens ook in het organisme van de baby. Dat betekend niet dat zwangere vrouwen en borstvoedende moeders niet gezond zouden moeten leven. Zelfs in tegendeel, alleen een ontgifting kan pas na de bevalling plaatsvinden indien men de fles geeft of na het geheel stoppen van de borstvoeding. Kinderen onder de 18 jaar kunnen een dergelijke ontgifting niet beginnen omdat hun organisme niet de aangegeven hoeveelheid water kan verwerken.
Darmreiniger aanvullende vezels
Deze producten zijn ook geschikt voor vegetariës
en mensen met gluten intolerantie.

Clean Inside

EU Goedkeuring OHVBPKV/7764/Kr

26 € / Pakket

3 pakketten: 78 €

42% korting op het 3de pakket

Aanbieding

29 € / Pakket

2 pakketten: 58 €

24% korting op het 2de pakket

33 € / Pakket

1 pakket: 33 €


Het gecombineerde gebruik van deze drie producten zorgt ervoor dat het NaturalSwiss ontgiftingsprogramma een volledig darmreininging oplevert. Door deze kuur te ondergaan bereikt u een optimaal functioneren van zowel het organisme als het immuunsysteem met een minimale inspanning!
60 dagen garantie Ingrediënten Non GMO Zwitserse