Parasic

Joost Gerritsen, Rotterdam

Joost

Voor ander half jaar terug lazen mijn vrouw en ik ieder een verhaal op de website. Voor ons is het belangrijk te weten wat de gebruikers over de producten te vertellen hebben. We vonden sommige verhalen een beetje overdreven. Maar nu konden we onszelf overtuigen dat alles wat ze schrijven WAAR is! De producten zijn effectief en makkelijk in gebruik!

Vanaf het begin: In de herfst vorig jaar heeft mijn vrouw besloten dat we moeten ontgiften. We zijn midden veertig, leven in een grote stad, in een drukke omgeving en eten meestal te vaak en teveel. We hebben (hadden inmiddels) acht kilo overgewicht. Mijn vrouw surfte op het internet, koos en betaalde. We bestelde meteen 3 verpakkingen. We hebben er geen spijt van gehad en zijn vaste klant geworden. Toen we de website voor het eerst zaten waren we een beetje ontzet. De tekst en aanblik waren tegelijk verrassend en beangstigend maar tegelijk ook overtuigend.

Toen we de verpakkingen kregen vertrouwde we het de eerste twee weken niet om het te openen... Daarna zijn we het gaan gebuikt. Niet alles wat er geschreven staat zal ik uitvoerig beschrijven. We doen niet aan dit soort regelmatige ontlastings onderzoeken.
Ik heb in ieder geval wel aangetroffen waar men daar over schrijf maar ik zou liever mijn gevoel beschrijven. Al in een korte tijd voelde we ons een stuk schoner! Dat kon men aan ons gezicht zien, onze huid en haar en de blik in onze ogen. We zijn beiden 5 kilo afgevallen na de kuur van 2 maanden. Waarmee we zeker geen rekening hebben gehouden was dat we helemaal geen behoefte meer hadden aan vlees en alcohol. We hebben er zelfs afkeer van gehad. Ook na het beëindigen van de kuur hebben we er geen behoeft meer aangehad. We gebruiken nu veel minder vlees en dan nog is het alleen kip wat we eten. Dat betekend ook een besparing voor ons en hebben zo de onkosten voor de kuur terug verdient! De bereikte vorderingen tijdens de kuur zetten we voort, we drinken 2 liter water per dag, wat voor ons wel even wennen was. Voorheen dronk ik alleen industriële frisdranken.

Alles bij elkaar kan ik zeggen dat wij ons niet alleen tijdens deze twee maanden (de duur van de kuur) veel beter hebben gevoeld en hebben we een heel andere levensstijl aangenomen. In ieder geval een die onze gezondheid ten goede komt. Daarom zullen wij de kuur elk jaar herhalen en blijven we trouwe klanten!!!
Hartelijke dank NaturalSwiss!!!!!!

20 maart 2012

»Parasic antiparasiet capsules

1. Product omschrijving

Parasic is een antiparasitair voedingssupplement dat helpt het lichaam van parasieten te ontdoen welke veel ongemak aanrichten, parasieten verminderen het immuunsysteem en hebben een negatief effect op het verteringsproces. Parasic verwijderd niet alleen de parasiet maar ook de eitjes en de larven. Het gebruik door volwassenen van Parasic is veilig. Let op! Dit product is niet geschikt voor zwangere en borstvoedende vrouwen en kinderen onder de 18 jaar. Momenteel is er Parasic Jr. beschikbaar in een vloeibare vorm en daarom makkelijk toe te dienen voor kinderen.

2. De samenstelling van een Parasic capsule

110 capsules/box. Dosing: 2 capsules per day at first, 4 capsules per day later on.

Mengsel- componentenBelangrijke kenmerken en therapeutische effecten

(Camellia sinensis) Groene thee bevat een aantal anti-oxidanten die invloed hebben op de algemene behoud van de gezondheid. Dit zijn polyfenolen en flavonoïden die de schadelijke effecten van vrije radicalen neutraliseren. De consumptie van groene thee vermindert het risico op hart-en vaatziekten en aandoeningen van het vaatstelsel, artritis en de ziekte van Alzheimer. Groene thee bevat een grote hoeveelheid kalium, calcium en fluor, maar kan ook helpen bij osteoporose. Dankzij de catechines fungeert de thee ook als een ontsmettingsmiddel en werkt antibacterieel.

Capsules bestaan uit plantaardig gom.

(Triticum) Tarwe gras bevat alle bekende mineralen en sporenelementen en heeft een hoog gehalte aan antioxidanten en actieve enzymen. Deze stoffen zijn ontsteking remmend, hebben een ontgiftende en zuiverende werking op een groot aantal ziekten en aandoeningen. Verbetert de spijsvertering en bevordert de eetlust. Versterkt ook het immuunsysteem. Tarwe gras heeft een hoog gehalte aan chlorofyl, waardoor het verbruik wordt verhoogt van het zuurstofgehalte in het bloed.

(Cucurbitae zaden) vanwege het sterke effect zal het ingrediënt Kukurbitin onbuigzaam zijn tegen parasieten en wormen. De pompoenzaadolie is een van de meest waardevolle plantaardige oliën en heeft een aanzienlijke invloed op het metabolisme proces.

(Allium sativum) Knoflook is rijk aan vitamine B en C en de mineralen (broom, kobalt, jodium, magnesium, silicium en zink). Het verbruik verbetert de werking van het immuunsysteem en heeft een buitengewone stabiliseert effect op de bloeddruk, waardoor het risico op hart-en vaatziekten verlagen. Ook effectief de strijd intestinale parasieten en wormen.

(Hyssopus officinalis) De kruidenkenners van tegenwoordig raden hysop aan tegen verkoudheid, hoesten, bronchitis, winderigheid, indigestie, te ondersteunen bij menstruatie. Het heeft ook een maag versterkende werking en een zweetverminderend effect. De helende werking van hysop stond al bekend in de oudheid, volgens oude kruiden boeken: "Hij helpt tegen ademhalingsproblemen en doodt wormen in de maag."

(Tabebuia impetiginosa) Een Zuid-Amerika inheemse boom. De schors wordt gebruikt door de bewoners van het continent tegen tal van ziekten. Bij de genezing van de indianenvolken, is een hemostatische- en ontstekkingsremmende middel met een laxerende werking. Ook is bekend dat het kruid werd gebruikt tegen urineweginfecties, maagklachten en ongemak veroorzaakt door Candida en gist. De plant draagt ​​ook bij aan een verbeterde functie van het immuunsysteem, beschermt het lichaam tegen bacteriën en virussen.

(Mentha piperita) De bladeren bevatten etherische oliën van pepermunt (menthol, menthone, Menthofuran), tannines en flavonoïden. Wekt eetlust op en verbetert de spijsvertering, maag-, gal-en darmklachten. Pepermunt vermindert misselijkheid, een opgeblazen gevoel, kramp verminderend, kalmerende werking, verlicht hoofdpijn, desinfecteert en zuivert het bloed, heeft ook een gunstig effect op ziekten aan de luchtwegen. Wordt ook als behandeling van menstruele aandoeningen gebruikt.

(Foeniculum vulgare) Venkel is een specerij en een geneeskrachtige plant tegelijk. In de geneeskunde wordt het gebruikt tegen hoest, krampen en een opgeblazen gevoel en stimuleert de eetlust. Het kan ook helpen bij de behandeling van sommige gynaecologische problemen.

(Silybum marianum) Mariadistel staat bekend om zijn heilzame werking bij aandoeningen van de lever. Het gunstige effect is te danken aan de stof silymarine die de leverfunctie verbetert en versterkt. Silymarin remt namelijk Glutations af die geproduceerd zijn in de lever, een verbinding die essentieel is voor de detoxificatie in het lichaam. Mariadistel fungeert ook als een antioxidant tegen de schadelijke vrije radicalen.

(Thymus vulgaris) Tijm wordt al voor bijna 4000 jaar gebruikt als medicinale en aromatische planten. De plaats in de geneeskunde toepassing zijn vooral de essentiële olie die tannines en flavonoïden bevatten. Tijm wordt ook extern toegepast op wonden, intern voor spijsverteringsstoornissen, keelpijn, keelontsteking, hoesten en nervositeit en om te desinfecteren.

(Gentiana pneumonanthe) klokjesgentiaan verhoogt de uitstoot van maagsappen en staat bekend om zijn eetlust stimulerende. Werkt positief op de spijsvertering en heeft een galafdrijvend effect. Heeft ook een beschermend effect op de lever.

(Inula Helenium) Dit kruid is zeer populair vanwege zijn veelzijdigheid. Het wordt gebruikt om het verlies van eetlust, nierproblemen, galblaasproblemen, wormen, astma, en hoge bloeddruk aan te pakken. De etherische olie is een essentieel onderdeel van het diureticum en galafdrijvendmiddelen Een diureticum is een middel dat de uitscheiding van water door de nieren bevordert. Het gevolg hiervan is een verhoogde productie van urine. Het vernietigt pus-veroorzakende bacteriën en wordt dus ook gebruikt voor de desinfectie van de urinewegen. Ondersteunt de menstruatie.

(Salvia officinalis) Salie bevat in de geneeskunde essentiële oliën, looistoffen, flavonoïden en diterpenen en kan worden gebruikt voor vele verschillende kwalen. Salie heeft een ontstekingsremmende werking en neemt het zweten af. Salie kan worden gebruikt om te gorgelen voor gingivitis (tandvleesontsteking) en tegen andere ontstekingen van de mond en keel. Salie is een van de meest effectieve medicinale planten tegen aandoeningen aan de luchtwegen. Wordt intern gebruikt en is goed tegen winderigheid en indigestie (maagklachten).

(Curcuma longa) Deze plant heeft een geschiedenis van duizenden jaren in de traditionele Indiase geneeskunde. Het stimuleert spijsvertering en wordt gebruikt in verschillende ziekten geassocieerd met koorts, infecties, gewrichtsproblemen en ziekten van de lever als tegengif. De werking van het kruid was ook in de Chinese geneeskunde bekend. De Chinese gebruikte ze om de bloedcirculatie te stimuleren, het voorkomt ook de vorming van bloedstolsels om het risico van trombose te verminderen. Bovendien werd ook gebruikt om het bloeden te stoppen en bij menstruele krampen.

(Rumex) in de vruchten en bladeren van de plant worden de belangrijkste actieve bestanddelen voornamelijk flavonoïden gevonden en in de wortels echter antrachinonderivaten en tannine. Van de vruchten en zaden is hoofdzakelijk antimicrobiële werking bekend. De zich In de wortel bevindende stoffen hebben een antimicrobiële werking op de maag sappen, werkt als laxeermiddel en bevordert de spijsvertering.

Magnesium is een essentieel mineraal voor het lichaam, het speelt een belangrijke rol in de stofwisseling en is nodig voor de werking van enzymen. Magnesium zorgt voor de opbouw van botten en tanden. Vervolgens versterkt het de elasticiteit van de vaatwanden en de efficiëntie van het hart wordt verbeterd.

3. Actieve ingrediënten

De hoofdingrediënten van Parasic zijn: alkaloids (cafeïne, theofylline, theobromine, xanthine, adenine), amino Zuur, antioxidanten (polyfenolen), mineraen (iron, iodine, selenium, calcium, ijzer, phosphorus, magnesium, koper, mangaan), cineol, suiker, looizuur (o.a. galzuur, catechine derivaten), tannine (rosmarinezuur, oleanolzuur), flavonoïden (salvigenin, luteolin), Enzymen (amylase, cytochroom oxidase, lipase), hars, essentiele Olien (menthol, Mentone, Menthofuran, pinocamphone, pineen, camfeen, sesquiterpene alcohol), kamfer, katalysator, bittere substantie, cumarine, limoneen, eiwit, Rosemarijn zuur, vitaminen (A, B1, B2, B3, B5, B6, B10, C, E).

De capsule bestaat uit koolhydraten gom, dit coatingmateriaal heeft een natuurlijke plantaardige basis.

4. Hoe het werkt

Het Parasic anti-parasiet product is samengesteld uit kruiden die van oudsher gebruikt zijn voor het verwijderen van parasieten. Parasieten hebben het vermogen om ernstig beschadigingen aan te brengen aan het organisme en kunnen er een aantal verschillende ziekten optreden. Hun aanwezigheid verzwakt het immuunsysteem, hetgeen kan leiden tot de ontwikkeling van verschillende deficiëntie ziekten. Parasieten kunnen heel wat jaren doorbrengen in ons lichaam alvorens te worden opgemerkt, in welk geval de symptomen vrij laat zichtbaar worden. Er zijn alleen natuurlijke ingrediënten gebruikt bij de ontwikkeling van het product die het vermogen hebben om parasieten, eieren en larven te verwijderen.

5. Hoe te gebruiken

  • Dag 1-5: Het ontgiftingsprogramma adviseert elke ochtend een consumptie van 2 Parasic capsules op een lege maag, welke na 15-20 minuten daarna zal worden gevolgd door het drinken van de vezelmix.
  • Aangeraden na dag 6: 4 capsules per dag.
  • De capsule moet ingenomen worden met een glas schoon drinkwater.

6. Let op!

  • Een regelmatige inname van Parasic capsule mag niet langer zijn dan een periode van drie maanden! Een dergelijke periode is voldoende om alle parasieten evenals de eitjes en larven te verwijderd uit het organisme.
  • Het is heel belangrijk dat zwangere vrouwen en borstvoedende moeders geen darmreiniging ondergaan omdat tijdens een ontgifting ook veel gifstoffen bij de foetus belanden of in de moedermelk en vervolgens ook in het organisme van de baby. Dat betekend niet dat zwangere vrouwen en borstvoedende moeders niet gezond zouden moeten leven. Zelfs in tegendeel, alleen een ontgifting kan pas na de bevalling plaatsvinden indien men de fles geeft of na het geheel stoppen van de borstvoeding. Kinderen onder de 18 jaar kunnen een dergelijke ontgifting niet beginnen omdat hun organisme niet de aangegeven hoeveelheid water kan verwerken.
Anti-parasieten voedingssupplement
Deze producten zijn ook geschikt voor vegetariës
en mensen met gluten intolerantie.

Parasic

EU Goedkeuring OHVBPKV/7764/Kr

26 € / Pakket

3 pakketten: 78 €

42% korting op 3 pakket

Aanbieding

29 € / Pakket

2 pakketten: 58 €

24% korting op 2 pakket

33 € / Pakket

1 pakket: 33 €


Het gecombineerde gebruik van deze drie producten zorgt ervoor dat het NaturalSwiss ontgiftingsprogramma een volledig darmreininging oplevert. Door deze kuur te ondergaan bereikt u een optimaal functioneren van zowel het organisme als het immuunsysteem met een minimale inspanning!
60 dagen garantie Ingrediënten Non GMO Zwitserse