Slim Tea

Gertruida van der Zanden, Alkmaar

Gertruida

Mijn eeuwige dank!

Sinds 3 jaar gebruik ik (eenmaal per jaar) het Clean Inside drie stappenplan darmreinigingsprogramma.

Elk jaar ademt mijn lichaam door middels een grondige reinigingskuur. En elk jaar worden zoveel overbodige stoffen uit mijn lichaam verdreven die daar niet thuis horen dat ik nu al zeker weet dat ik dit product de rest van mijn leven blijf gebruiken.

Elk jaar verlaten rubberachtige dingen mijn lichaam inclusief parasieten. ( Ik ben kattenbezitter) Na een periode van meer dan 30 jaar heeft mijn lichaam een enorme hoeveelheid afval afgescheiden. Ondanks dat ben ik elk jaar weer verbaast over hoeveel afval er nog steeds uit mijn lijf komt. De producten zijn onmisbaar voor mijn gezondheid geworden en ik stop er ook niet meer mee.

Het is logisch dat alles wat er in gaat er ook weer uitkomt. Natuurlijk als eerste wat afgebroken mag worden en er uit kan. Wat mij opvalt als ik het een tijd niet gebruikt heb, is dat de uitgescheiden slakken altijd minder zijn dan het geconsumeerde voedsel. Overal lees ik en het is ook logisch, dat alles wat we eten ook als afval uit ons lichaam komt. Bij mij gebeurt dat in ieder geval niet altijd ondanks dat ik genoeg beweeg en mijn welzijn in de gaten houdt. Door het gebruik van vezels is dit probleem snel afgenomen. En dat zonder al te moeilijk gedoe of problemen, ook ben ik niet te veel afgevallen. Ik voel me weer fit en gezond. Mijn opgeblazen buik is ook weg. Dank dat dit middel ooit op de markt gebracht is. Ik kan het iedereen aanbevelen. Probeer het een keer en ontlast u lichaam van alle schadelijke stoffen.

25 april 2012

»Slim Tea

1. Product omschrijving

Het milde vochtafdrijvende effect helpt bij het darmreinigingsproces. Het ondersteunt de lever en de nieren en zorgt tevens voor schoner bloed. De natuurlijke verzachtende werking zal een goede nachtrust bevorderen. Daarom wordt aanbevolen de thee in de avond te gebruiken. Slim Tea is een belangrijk onderdeel van het ontgiftingsprogramma.

2. De samenstelling van Slim thee

30 zakjes/doos (1 zakje = 2.5 g). Dosering: 1 zakje voor 2.5-3.0 dl water.

1 zakje bevat:Belangrijke kenmerken en therapeutische effecten

Xilit is een zoetstof van natuurlijke oorsprong, die tandbederf voorkomt en werkt tevens antibacterieel.

(Mentha piperita) De bladeren bevatten etherische oliën van pepermunt (menthol, menthone, Menthofuran), tannines en flavonoïden. Heeft een opwekkend effect op de spijsvertering en eetlust. Het werd ook toegepast tegen maag-, gal-en darmklachten. Pepermunt vermindert misselijkheid, een opgeblazen gevoel, kramp verminderend, kalmerende werking, verlicht hoofdpijn, desinfecteert en zuivert het bloed, heeft ook een gunstig effect op ziekten aan de luchtwegen. Wordt ook als behandeling van menstruele aandoeningen gebruikt.

(Melissa officinalis) De actieve ingrediënten bevinden zich in de bladeren van citroenmelisse, etherische oliën, looistoffen, flavonoïden en cafeïne zuur. Hun actieve ingrediënten werken kalmerend en hebben een virusdodend effect. Citroenmelisse werkt kalmerend op de zenuwen en het hart, is een krampstillend kruid dat de spijsvertering stimuleert en wordt vaak ook gebruikt voor hoofdpijn, slapeloosheid en slaapstoornissen. Als u maagklachten heeft veroorzaakt door te veel maagzuur, misselijkheid en een opgeblazen gevoel dan wordt de toepassing van citroenmelisse wordt vooral aanbevolen. Werkt ook als zweetbevorderend, geeft een opgeblazen en stimulerend de aanmaak van gal.

(Frangula alnus) De schors van de sporkebes zorgt voor de laxerende werking van de thee. Het wordt vaak gebruikt in mengsels die de eetlust stimuleren en de spijsvertering bevorderen en dienen tegen gal en lever klachten. Vooral te gebruiken in theemengsels voor obesitas en winderigheid. Bovendien wordt het toegepast tegen aderverkalking, hoge bloeddruk of menstruatiestoornissen.

(Silybum marianum) Mariadistel staat bekend om zijn heilzame werking bij aandoeningen van de lever. Het gunstige effect is te danken aan de stof silymarine die de leverfunctie verbetert en versterkt. Silymarin remt namelijk Glutations af die geproduceerd zijn in de lever, een verbinding die essentieel is voor de detoxificatie in het lichaam. Mariadistel fungeert ook als een antioxidant tegen de schadelijke vrije radicalen.

(Pimpinella anisum) Anijs helpt bij de spijsvertering, is slijmoplossend, vermindert winderigheid en een opgeblazen gevoel.

(Cinnamomum verum) Door het consumeren van kaneel zal het opgeblazen gevoel snel afnemen. Het biedt ook effectieve ondersteuning aan elke vorm van misselijkheid of maagklachten. Het kan ook worden gemengd met honing om een maagzweren te voorkomen.

(Zingiber officinale) Door zijn antispasmodic en winderigheid-reducerende eigenschappen, werkt gember direct op de functie van het maag-darmkanaal. Het actieve bestanddeel van de plant, de essentiële olie in de wortel, zal de irritatie van slijmvliezen verminderen. Vanwege de ontstekingsremmende werking, kan het goed tegen verkoudheid en bronchitis worden toegepast. Bovendien bevordert de spijsvertering en eetlust.

(Linum usitatissimum), de hoofdbestanddelen van lijnzaad verlichten de symptomen van catarre van de maag en de darmen van diabetes. De zaden (lijnzaad) vormen na te zijn overgoten met lauw water, een slijmlaag die tegen darm-en maag catarre werkt. De resterende lijnolie heeft na uitpersing een remmende werking op ontstekingen.

(Matricaria recutita) Kamile is ook bekend als "all-rounder" onder de geneeskrachtige planten. Hun primaire gebruiksgebied is het maag-darmkanaal. Het heeft een ontstekingsremmende werking, is krampstillend, heeft een antiseptisch effect op de darmen. Het helpt ook bij een opgeblazen gevoel, diarree, huiduitslag, maagklachten, en gastritis, verder werkt het tegen menstruatiepijn en andere buikpijn en slapeloosheid, epididymitis, koorts, tandheelkundige en wondpijn. Kamille vergemakkelijkt de stoelgang zonder dat het als een laxeermiddel fungeert.

(Rosa canina) De heilzaamheid van rozenbottels was in de oudheid al bekend. Het hoge gehalte aan vitamine C verhoogt de weerstand van het organisme, de flavonoïden werkt ontstekingsremmend en heeft een versterkende werking op het immuunsysteem. De pectine helpt ook de spijsvertering.

(Citrus sinensis) Sinaasappel bevat flavonoïden, vitamines en antioxidanten. Dankzij de talrijke actieve bestanddelen met helende effecten en heeft een ontstekingsremmend effect.

Sinasappel aroma

3. De actieve ingrediënten

Het primaire ingrediënt van Slim Tea is het senna blad, een natuurlijk diureticum kruid. De actieve bestanddelen zijn: antioxidanten (sylimarin en verbindingen), mineralen (calcium, ijzer, magnesium, fosfor, kalium, zink), bioflavonoid, suiker, tannines, eiwit, flavonoïde, glycoside, colofonium, etherische oliën (citronellal, citral, bisaboleen , menthol, Mentone, Menthofuran), cafeïne zuur, zetmeel, bitterstoffen, cumarine, slijmstoffen, pectine, vitaminen (A, B1, B2, B3, B5, B6, B9, C, E, P, K), vette oliën (linolzuur, linoleenzuur, oliezuur, oliezuur glyceriden). De actieve ingrediënten ondersteunen de efficiëntie van de Clean Inside vezel vanwege de stimulerende werking op de stoelgang.

Slim Tea is cafeïnevrij en is het raadzaam om in de avond te consumeren!

4. Hoe het werkt

Slim Tea is een effectief onderdeel van het ontgiftingsprogramma als het gaat om darmreiniging en ontgifting. De actieve ingrediënten verbeteren de werking van de Clean Inside vezels en de resultaten daarvan. De geneeskrachtige kruiden hebben een verzachtende werking op het zenuwstelsel zodat het drinken voor het slapen gaan een positieve invloed zal hebben op de spijsvertering van de volgende dag.

5. Hoe te gebruiken

  • Leg een Slim Tea zakje in 2-3 dl gekookt water.
  • Dag 1-5: Laat de thee 1-2 minuten intrekken.
  • Vanaf dag 6: Laat de thee 4-6 minuten intrekken.
  • Consumeer de thee voor het slapen gaan vanwege de natuurlijk rustgevende werking.

6. Let op!

  • U kunt Slim Tea consumeren tijdens uw jaarlijkse darmreiniging en ontgiftingsproces! Het is aanbevolen om uw organisme twee keer per jaar te reinigen, in het voorjaar en in de herfst.
  • De actieve ingrediënten zullen hun welwillende effecten verliezen tijdens langdurige regelmatig gebruik!
  • Drie maanden lang regelmatige consumptie moet worden gevolgd door ten minste drie maanden lange pauze!
  • Het is heel belangrijk dat zwangere vrouwen en borstvoedende moeders geen darmreiniging ondergaan omdat tijdens een ontgifting ook veel gifstoffen bij de foetus belanden of in de moedermelk en vervolgens ook in het organisme van de baby. Dat betekend niet dat zwangere vrouwen en borstvoedende moeders niet gezond zouden moeten leven. Zelfs in tegendeel, alleen een ontgifting kan pas na de bevalling plaatsvinden indien men de fles geeft of na het geheel stoppen van de borstvoeding. Kinderen onder de 18 jaar kunnen een dergelijke ontgifting niet beginnen omdat hun organisme niet de aangegeven hoeveelheid water kan verwerken.
  • Bij sterke verstopping kunt u het theezakje 20 minuten laten trekken.
Geneeskrachtige kruidenthee
Deze producten zijn ook geschikt voor vegetariës
en mensen met gluten intolerantie.

Slim Tea

EU Goedkeuring OHVBPKV/7764/Kr

19 € / Pakket

3 pakketten: 57 €

48% korting op 3 pakket

Aanbieding

23 € / Pakket

2 pakketten: 46 €

16% korting op 2 pakket

25 € / Pakket

1 pakket: 25 €


Het gecombineerde gebruik van deze drie producten zorgt ervoor dat het NaturalSwiss ontgiftingsprogramma een volledig darmreininging oplevert. Door deze kuur te ondergaan bereikt u een optimaal functioneren van zowel het organisme als het immuunsysteem met een minimale inspanning!
60 dagen garantie Ingrediënten Non GMO Zwitserse